Хлібопекарські поліпшувачі ТМ Витапан
ТМ «ВИТАПАН» - це розробки Інноваційного центру хлібопечення «Хлібний дім», призначені для хлібопекарського та кондитерського виробництва. Лінія продуктів створювалася з урахуванням якості саме українського хлібопекарського сировини, а також існуючих на підприємствах технологій і обладнання.
Продукція під ТМ «ВИТАПАН» відповідає вимогам чинних нормативних документів і при постачанні супроводжується документами, що підтверджують її якість та безпеку.
Споживачами продукції під ТМ «ВИТАПАН» є міні-пекарні, мережі супермаркетів та найпотужніші хлібокомбінати.
Добавки «ВИТАПАН» це:
• професійні рішення;
• ідеально підібраний ферментний комплекс;
• жорсткі вимоги до сировини та інгредієнтів;
• економічність та ефективність;
• відмінний результат.
Покращувачі "ВИТАПАН"® забезпечують:
- збільшення водопоглотительной здатність борошна;
- поліпшення реологічних властивостей тіста, полегшення його механічної обробки;
- сприяння швидкому формуванню структури тіста і прискорення його бродіння;
- збільшення об'єму виробів, поліпшення структури пористості і еластичність м'якушки;
- гладку поверхню і рівномірну золотистого забарвлення кірки;
- поліпшення смаку і аромату готових виробів;
- уповільнення процесу черствіння;
- продовження терміну зберігання хліба.
Призначення: комплексний хлібопекарський поліпшувач для виробництва булочних виробів.
Дозування: 0,2-0,5% від маси борошна.
Призначення: комплексний хлібопекарський поліпшувач для виробництва здобних булочних та листкових виробів.
Дозування: 0,2-0,5% від маси борошна.
Призначення: універсальний комплексний хлібопекарський поліпшувач для виробництва пшеничних сортів хлібобулочних виробів.
Дозування: 0,2-0,5% від маси борошна.
Призначення: універсальний комплексний хлібопекарський поліпшувач для виробництва пшеничних сортів хлібобулочних виробів.
Дозування: 0,1-0,3% від маси борошна.
Призначення: комплексний хлібопекарський поліпшувач для виробництва пшеничних сортів хліба і низькорецептурних булочних виробів. Рекомендується для прискорених способів приготування тіста.
Дозування: 0,1-0,3% від маси борошна.
Призначення: комплексний хлібопекарський поліпшувач для виробництва пшеничних сортів хліба і низькорецептурних булочних виробів. Рекомендується для класичних технологій з тривалим бродінням.
Дозування: 0,1-0,3% від маси борошна.
Призначення: хлібопекарський поліпшувач для запобігання та боротьби з картопляною хворобою хліба.
Дозування: 0,1-0,5% від маси борошна.
Призначення: засіб для запобігання і боротьби з картопляною хворобою хлібобулочних виробів.
Дозування: 0,07 - 0,3% від маси борошна.
Призначення: поліпшувач-підкислювач для виробництва житньо-пшеничних сортів хлібобулочних виробів.
Дозування: 0,3 - 1,5% від маси борошна.
Призначення: універсальний хлібопекарський поліпшувач для виробництва пшеничного і житньо-пшеничних сортів хлібобулочних виробів. Рекомендується застосовувати при переробці борошна з низьким вмістом клейковини.
Дозування: 0,5 - 2% від маси борошна.