Продавець ВЛАДЛЕН розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
955 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (95) 401-55-50
Кращі інгірідієнти для кондитерського, хлібного та ресторанного бізнесу
Кошик

Тістечко маття з білим шоколадом

Тістечко маття з білим шоколадом

Маття гатосекора – популярний рецепт домашньої кухні в Японії. Він приводиться в книзі Маорі Мурота «Токіо, культові рецепти» в якій можна знайти безліч простих у приготуванні японських страв.

Інгредієнти:

  • 200 г білого шоколаду
  • 50 г несолоного вершкового масла
  • 50 мл вершків
  • 2 яйця (відокремити жовтки від білків)
  • 30 г борошна
  • 20 г порошку зеленого чаю
  • 80 г цукру
  • цукрова пудра для прикраси

Приготування:

  1. Розтопити шоколад і масло на водяній бані.
  2. Зняти суміш з водяної бані, додати свіжі вершки, жовтки і перемішати віночком.
  3. Змішати борошно і порошок маття і додати в суміш.
  4. Яєчні білки збити міксером. Всипати цукор і продовжувати збивати до густого стану. Додати в тісто.
  5. Вистелити форму пергаментним папером і викласти в неї тісто.
  6. Випікати в попередньо розігрітій до 160 ° духовці, накривши форму алюмінієвою фольгою, протягом 40 хвилин.
  7. Готову випічку посипати цукровою пудрою.

Для десертів використовують 100% маття, без додавання ароматизаторів. Справа в тому, що деякі маття містять цукор або сухе молоко. Такі продукти, призначені для приготування латте.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner