Кардамон завдяки своїм корисним властивостям, смаковим ноткам та аромату, знайшов досить велике застосування в кулінарії:
- кардамон використовують для маринування м’яса поєднуючи з імбиром та куркумою;
- його як вишукану добавку додають у чай та каву;
- для кондитерських виробів (пряників, кексів, печива та іншого);
- У компотах, фруктових джемів;
- для рибних маринадів та рибної консервації;
- для кондитерських начинок.
У кардамону, свіжий м’ятний відтінок, пряний аромат та тонкий смак. Він ідеально поєднується з шафраном та мигдалем, любить такі спеції, як мускатний горіх, корицю, горіхи та цукати. Тому він незамінний для приготування вишуканих солодощів по всьому світу та різних делікатесів.
Але крім кулінарних вишукувань, кардамон допомагає вирішити безліч досить серйозних питань, маючи корисні лікувальні властивості:
- усуває запах алкоголю та часнику;
- оздоровлює рот, ясна та зуби;
- збільшує чоловіче лібідо, недаремно його називають, чоловічою спецією;
- тонізує організм та зміцнює імунітет;
- допомагає при захворюванні на легкі та повітряні шляхи;
- сечогінний засіб;
- має протизапальний ефект.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Гватемала |
Тип спецій | Кардамон |
Вага | 50 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 77 ₴/50 г.