Олія какао натуральна порошкова MyCryo 50 грамів, Cacao Barry (Бельгія)
95 ₴/50 г.
Мінімальна сума замовлення на сайті — 220 грн
- Немає в наявності
Ідеальна олія для темперавання шоколаду!
MycryoTM — 100% натуральний інгредієнт, це натуральне какао-олія як порошок.
Справжня революція для темперавання! Усього лише 2% MycryoTM, додані до розтопленого шоколаду, відокремлюють необхідну кількість стабільних кристалів для отримання шоколаду потрібної прекристалізації. До того ж, завдяки додатковому вмісту какао-олії шоколад отримує додатковий блиск і чудову текстуру.
Може використовуватися для смаження. Завдяки високій температурі задимлення не привносить сторонніх присмаків до обсмажуваних продуктів.
Barry Callebaut представляє свою нову розробку — екологічно чисту олію какао, обсмажування на основі якого надає не тільки фантастично апетитного вигляду, але й дає змогу продукту зберігати свої корисні властивості. На сучасній кухні цей продукт стає чудовою альтернативою традиційних рослинних і тваринних олій.
Mycryo® — це жир природного походження, вироблений із високоякісних какао-бобів і перероблений у суху, порошкову суміш.Mycryo® здатний поліпшити смак будь-якої страви. Крім цього, Mycryo® дуже економно та неабияк знижує ціну страви! Усього 1-2 грами потрібно для смаження стейка, водночас вам гарантований чудовий результат: чудовий соковитий смак і аромат! Під час смаження з Mycryo® виходить апетитна бронзова скоринка, перед якою не може встояти жоден гурман. Чудовий результат ви отримаєте і для овочів, риби, навіть для продуктів із ніжною текстурою, як-от морський гребінець, сибас.
Використовуючи Mycryo® у приготуванні, ви знижуєте калорійність страв на 50-70%, порівнюючи з використанням традиційних олій. Оскільки Mycryo® являє собою сухий порошок, знижується небезпека бактеріологічного забруднення, його легко зберігати за кімнатної температури. Mycryo® є ідеальним рішенням для приготування різноманітних соусів, позаяк цей продукт має нейтральний смак і може слугувати прекрасною основою для будь-якого соусу.
Мікріо дає змогу організувати роботу на кухні ефективніше, а саме підготувати продукти заздалегідь: посипте м'ясо, рибу, овочі Mycryo® (ви можете змішати порошок Mycryo® із сіллю, приправами) і приберіть у холодильник (морозильник), доти поки вони вам не знадобляться.
Низькокалорійно та містить багато антиоксидантів.
Додається до шоколаду для підвищення плинності.
Використовується в миловаренні та косметології.
Код товару 459-620
Виробник Callebaut
Заводське паковання 0,6 кг
У формі Порошка
Основні | |
---|---|
Виробник | Callebaut |
Країна виробник | Бельгія |
Тип | Какао-олія |
Вага | 50 г |
Упаковка | Картонна пачка |
- Ціна: 95 ₴/50 г.