Какао-порошок алкалізований (напівнічний) 22-24% Barry Callebaut
Какао дуже корисний і водночас смачний напій. Йому віддають перевагу багато сучасних людей. З нього готують такі популярні ласощі, як шоколад. Але найчастіше використовують для приготування солодкого шоколадного напою. Це якісний продукт, що відповідає всім європейським вимогам.
Продаж какао порошку Barry Callebaut відбувається не тільки в роздріб, а й гуртом. Фірма готова налагодити його безперебійні постачання в необхідній кількості кондитерським цехам, ресторанам, виробникам тортів і іншої продукції для ласунів.
Характеристики продукту
Пропонований нами какао порошок має класичний колір темного шоколаду. Він швидко розчиняється навіть у теплій воді та молоці. Смак приготованого з нього напою м'який, ніжний, вишуканий. Порошок розчиняється повністю, не залишаючи на дні чашки осаду.
Виробляють його з натуральних какао-бобів вищого ґатунку, які виростають у Західній Африці. Дуже дрібний їх помел дає змогу досить швидко змішувати порошок із різними основами без утворення грудочок. Спеціальні технології забезпечують йому тривалий термін зберігання без втрати своїх властивостей. Він не має жодних шкідливих для людини хімічних добавок.
Навіщо часто він використовується?
- приготування гарячих напоїв;
- надання особливого смаку, аромату та кольору різним мусам, кремам, молочним сумішам;
- виробництва шоколаду та інших солодощів;
- посипки кондитерських виробів і цукерок.
Оригінальне паковання: мішок 25 кг
Основні | |
---|---|
Виробник | Barry Callebaut |
Країна виробник | Голландія |
Тип | Какао-порошок |
Вага | 500 г |
Упаковка | Пакет |
Жирність | 24 % |
- Ціна: 320 ₴