Кокосова стружка файн (дрібна), жир. 65+-3% Індонезія
180 ₴/кг
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 220 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
Кокосова стружка
являє собою продукт перероблення кокосових горіхів. Кокосові горіхи переробляються в кокосове борошно, яке сушиться за високих температур. Частково охолоджене борошно просіюється через сита різної частоти та складається в спеціальних ящиках. У результаті створюється кінцевий продукт — тертий кокос (desicacated coconut) або кокосова стружка. Вона має ніжний приємний смак кокосового горіха.Харчова цінність кокосової стружки в середньому становить: жири 65%, вуглеводи 14%, білки 13%, мінеральні речовини 7%. М'якоть кокоса містить вітаміни B, C і E.
Відповідно до розмірів частинок кокосова стружка ділиться на різновиди за її якістю. Найвища якість має продукт «fine» — дрібно розтертий, потім йде «medium» — середньо розтертий і «coarse» — грубо розтертий.
Кокосова стружка покращує травлення, підтримує роботу імунної системи, знижує ризик серцевих і ракових захворювань, має антиоксидантні властивості. М'якоть і молоко кокосового горіха багаті на мікроелементи, що відновлюють сили та покращують зір. Рекомендується також вживати у разі вушного болю та урологічних захворювань.
Кокосова стружка залишається пористою навіть після насичення водою, чим зумовлені її чудові "чисті" властивості. Кокосове волокно добре очищає кишківник від отруйних продуктів і залишків їжі.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індонезія |
Фасовка | Пакет |
Вага | 1 г |
Основні атрибути | |
Культура | Кокос |
Тип продукції | Сушені |
- Ціна: 180 ₴/кг