Мигдальні пелюстки — це чудове кондитерське прикраса, яке являє собою тонкі пластинки, нарізані із звичайних плодів мигдалю. Найчастіше за допомогою смачних і витончених мигдалевих пелюсток декорують кондитерські вироби — наприклад, торти або тістечка.
Мигдальні пелюстки є дуже популярними та затребуваними. Додають мигдальні пелюстки до багатьох солодких ласощів — рулетів, бісквітів, пирогів — таким чином можна поліпшити не тільки їх смакові якості, а й зовнішній вигляд.
КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ
Плоди цієї рослини містять у своєму складі численні вітаміни та мінеральні речовини, які надають сприятливий вплив на людське здоров'я. Згідно з науковими дослідженнями, мигдаль містить щонайменше 60% цінної олії, 30% корисних природних білків. Крім цього, у його складі є такі важливі вітаміни, як рибофлавін, ніацин, тіамін, пантотенова кислота, фолацин, піридоксин, а також токоферол. Також ядра мигдалю багаті магнієм, залізом, калієм, фосфором та кальцієм. Слід зазначити, що в мигдалевих пелюстках зберігаються всі ті корисні властивості, які характерні для цілих плодах мигдалю.
КАЛОРІЙНІСТЬ
у ста грамах мигдалевих пелюсток міститься приблизно 650 калорій.
ВИРОБНИК
Іспанія
ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ
12 місяців
Основні | |
---|---|
Виробник | Calconut |
Країна виробник | Іспанія |
Тип | Мигдаль |
Фасовка | Коробка |
Вага | 12.5 г |
- Ціна: 420 ₴/кг