Львівські дріжджі сухі виготовлені з високоактивних штамів пресованих хлібопекарських дріжджів, вирощених за сучасними технологічними схемами з екологічно чистої сировини, без консервантів.
Висушування дріжджів до вологості 4-5% сприяє продовженню терміну їх придатності до 12 місяців.
Якісні показники:
• підйомна сила, хв. до - 25;
• вологість,% не більше - 5%.
Термін придатності дріжджів - 12 місяців / при температурі 0оС і не вище +15 оС /.
Рекомендовані дозування:
Спосіб приготування тіста |
дозування дріжджів,% |
Традиційний опарний спосіб |
0,2 - 0,4 |
Безопарний спосіб |
0,45 - 0,65 |
Прискорений спосіб |
0,7 - 1,0 |
Призначення:
Сухі інстантні львівські дріжджі використовують на хлібозаводах і міні-пекарнях для приготування різноманітних за рецептури хлібобулочних виробів.
Сухі швидкодіючих дріжджі виділяються зручністю в зберіганні і легкістю у використанні.
Дозировка инстантных дрожжей зависит от технологии приготовления теста, рецептуры его приготовления технического оснащения предприятия, качества сырья и условий производства.
Для высокорецептурных булочных изделий:
- расходы дрожжей сухих составляют 0,7 - 1,0%.
При проведении замеса дрожжи вносятся непосредственно в муку в сухом виде!
Примечания:
• при использовании улучшителей муки расходы дрожжей уменьшаются.
• приведенные затраты сухих дрожжей являются ориентировочными и могут варьироваться в зависимости от условий конкретного производства и используемого сырья.
Дріжджі сухі виготовляються в фасовці: 12 гр., 100 гр. і 0,5 кг.
Основні | |
---|---|
Виробник | Ензим |
Країна виробник | Україна |
Вага | 500 г |
Тип дріжджів | Сухі |
Тип закваски | Для хліба |
- Ціна: 150 ₴