Шоколад має дивовижний смак і аромат у поєднанні з чудовими технологічними характеристиками.
Шоколад чорний кувертюр - 53% - натуральний гіркий чорний шоколад з насиченим смаком і вмістом какао мінімум 53%.
Переваги:
- дає можливість відливу шоколадних фігур будь-якої складності,
- використовується для покриття кондитерських виробів,
-застосовується для виготовлення шоколадних цукерок, начинок, композицій,
- має чудовий смак.
- має високий рівень плинності.
Спосіб використання:
необхідну кількість шоколаду розігрійте на водяній бані за температури 45-50ºС або в мікрохвильовій печі при потужності 500W.
Темперувати та використовувати при температурі 30-33ºС.
В'язкість (45°C) 1,5 – 2,0 Pas
Уникайте змішування шоколаду з глазур'ю.
Склад: терте какао, цукор, какао масло 35,9 %, Емульгатори: лецитин Е322,
полігліцерину полірицинолеат Е476, Мінімальний вміст
сухого какао 53%
Поживна цінність та калорійність 100г продукту: білки – 4,9г, вуглеводи – 47,8г, жири – 36,8г; Калорійність: 556 ккал (2312 кДж).
Упаковка:
Картонна коробка 10кг:
Умови та термін зберігання:
Зберігати у сухому прохолодному місці.
Термін зберігання 18 місяців.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Бельгія |
Тип шоколаду | Чорний |
Вага | 10000 г |
- Ціна: 480 ₴/кг