Шоколад має дивовижний смак і аромат у поєднанні з чудовими технологічними характеристиками.
Шоколад молочний кувертюр 33% – натуральный молочний шоколад.
Переваги:- дає можливість відливання шоколадних фігур будь-якої складності,
- використовується для покриття кондитерських виробів,
- має чудовий смак.
- має високий ступінь плинності.
Спосіб використання:необхідну кількість шоколаду розігрійте на водяній бані за температури 45-50 °C (вязкість (45°C) 1,5-2,0 Pas) або в мікрохвильовій печі за потужності 500W.
Темперувати та використовувати за температури 30-33 °C.
Уникайте змішування шоколаду з глазур'ю.
Состав: цукор, какао масло 29.4%, незбиране молоко сухе, какао-порошок зі
зниженою жирністю, емульгатори: лецитин Е322, полігліцерину полірицинолеат Е476.
Мінімальний вміст
сухого какао 33%
Поживна цінність і калорійність 100 г продукту: білки — 5,8 г, вуглеводи — 54,4 г, жири — 35,3 г; Калорійність: 562 ккал (2345кДж).
Пакування:Картонна коробка 10 кг:
Умови та термін зберігання:Зберігати в сухому прохолодному місці.
Термін зберігання 18 місяців.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Бельгія |
Тип шоколаду | Молочний |
Вага | 10000 г |
- Ціна: 480 ₴/кг