Шоколад має дивовижний смак і аромат у поєднанні з чудовими технологічними характеристиками.
Шоколад білий кувертюр – натуральный білий шоколад.
Переваги:- дає можливість відливання шоколадних фігур будь-якої складності,
- використовується для покриття кондитерських виробів,
- має чудовий смак.
- має високий ступінь плинності.
Спосіб використання:необхідну кількість шоколаду розігрійте на водяній бані за температури 45-50 °C або в мікрохвильовій печі за потужності 500W.
Темперувати та використовувати за температури 30-33 °C.
Уникайте змішування шоколаду з глазур'ю.
Состав: Цукор, Масло какао, Незбиране сухе молоко, Лактоза (молоко), Знежирене сухе молоко, Емульгатори: лецитин Е322.
В'язкість (45°C) 1,5 – 2,0 Pas
Поживна цінність і калорійність 100 г продукту: білки — 4,9 г, вуглеводи — 60,8 г, жири — 33,1 г; Калорійність: 560 ккал (2338кДж).
Пакування:Картонна коробка 10 кг:
Умови та термін зберігання:Зберігати в сухому прохолодному місці.
Термін зберігання 18 місяців.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Бельгія |
Тип шоколаду | Білий |
Вага | 10000 г |
- Ціна: 440 ₴/кг