Продавець ВЛАДЛЕН розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
951 відгук

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (95) 401-55-50
Кращі інгірідієнти для кондитерського, хлібного та ресторанного бізнесу
Кошик

Молоко сухе знежирене ГОСТ (1,5%) 1 кг 25 кг (Україна)

100 ₴/кг

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 220 грн

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Молоко сухе знежирене ГОСТ (1,5%) 1 кг 25 кг (Україна)
Молоко сухе знежирене ГОСТ (1,5%) 1 кг 25 кг (Україна)В наявності
100 ₴/кг
+380 (95) 401-55-50
Vodafone
+380 (95) 401-55-50
Vodafone
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

Сухе знежирене молоко — широко відомий харчовий продукт, що отримується методом просушування попередньо пастеризованого коров'ячого молока. 

Молоко можна просто розвести водою та вживати як звичайне свіже молоко. Молоко сухе також корисне, як свіже. Усі цінні амінокислоти, розчинні вітаміни, під час його виробництва зберігаються. У такому молоці багато корисних мінеральних речовин: У молоці сухому понад десятка корисних мікроелементів.

Сучасна кулінарія та харчова промисловість практично неможлива без використання сухих інгредієнтів і сумішей. Це пов'язано з тим, що такі продукти зберігаються набагато довше, їх вартість нижча, а смак кінцевого продукту залишається на тому самому рівні. Термін придатності пастеризованого коров'ячого молока невеликий, тому в XIX столітті була розроблена технологія сушіння нормалізованого молока. Молоко сухе знежирене — це порошок білого кольору з легким молочним ароматом і вершковим смаком, який має багато корисних властивостей від свого рідкого збирання. Його активно застосовують у пекарській та кондитерській справі, змішуючи з водою.

Молоко сухе знежирене позбавлене більшої частини жирів (373 ккал на 100 грамів), щоб продовжити термін зберігання цього інгредієнта та знизити калорійність кінцевого продукту. У кулінарії найчастіше використовують відновлене молоко сухе знежирене: на одну порцію порошку необхідно 3 порції теплої води, змішати та залишити настоятися на деякий час. Такий молочний напій використовують для приготування десертів, кремів, ірису, а особливо — у хлібобулочних виробах.

Харчова цінність продукту на 100 грамів:

БЕЛКИ, Г - 32.0

ЖИРЫ, Г - до 1.5

УГЛЕВОДЫ, Г - 50.0

ЕНЕРГЕТИЧНА ЦЕННІСТЬ, ККАЛ — 373

Виробник: Україна
Заводське пакування: мішок 25 кг
Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Жирність1.5 %
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Користувальницькі характеристики
Фасовкамішок 25кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 100 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner