Ванілін (ванілаль) — білий порошок із запахом ванілі. Формула ваніліну C8H8O3. Ванілін міститься як глікозида в плодах і є основним компонентом екстракту ванілі.
Застосування:
Ванілін використовується для надання продуктам і напоям ванільного аромату, посилення інших ароматів, а також маскування або пом'якшення небажаних побічних присмаків і запахів (наприклад, присмаки кип'ятіння в молочних продуктах або жиру в здобі).
Органолептичні показники:
Зовнішній вигляд: білий з жовтим відтінком кристали у формі голок або пудра; запах — типовий ванільний.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Україна |
Інформація для замовлення
- Ціна: 220 ₴/кг