Базилік недарма називають «царською травою» — він має надзвичайно приємний запах і ніжний смак, тому його часто додають до складу різних страв. Його в будь-якому вигляді часто застосовують під час виготовлення піци, кетчупів, соусів, підливок, заправок, особливо для макаронів.
Базилік додають під час сєднання томатів, огірків, патисонів і білих грибів, під час квашення капусти, маринування баклажанів і болгарського перцю. Подрібненими сушеними листками базиліка покращують смак ковбас, паштетів, їх додають у кнелі з печенки, котлети зі свинини, домашню ковбасу. Ця приправа використовується в омлетах, салатах, стравах із крабів.
Базилік добре поєднується з прянощами, завдяки чому виникає неповторний букет. У суміші з розмарином набуває перцевого запаху; з чабером — підсилює гостроту страви. Добре поєднується він також із майораном, петрушкою, м'ятою, коріандром, естрагоном.
Паковання: зип-лок пакет
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Базилік |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 50 г |
- Ціна: 15 ₴