Маргарин молочний столовий 82% (моноліт 20 кг) Авіс

- В наявності
- Тільки оптом
82 грн/кг
Мінімальне замовлення — 20 кг
Мінімальна сума замовлення на сайті — 280 грн
Опис
Маргарин столовий «Молочний» 82%
виготовлений за ДСТУ 4465:2005
Універсальний продукт для виробництва всіх типів борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів.
Переваги:
· володіє високою харчовою та енергетичною цінністю;
· рівномірно розподіляється в тесті і добре аерується;
· емульгуюча система забезпечує високу мікробіологічну стабільність при підвищеній температурі;
· сприяє підвищенню газоудерживающей здатності тіста і збільшенню обсягу.
Органолептические показатели: |
|
Цвет |
от светло-желтого до желтого |
Вкус и запах |
чистый, без посторонних привкусов и запахов |
Консистенция |
пластичная, однородная |
Физико-химические показатели: |
|
Массовая доля твердого жира, % |
не менее 82,0 |
Массовая доля влаги и летучих веществ, % |
не более 17-18 |
Температура плавления жира, ºС |
32-36 |
Массовая доля соли, % |
0,4 |
Кислотное число, мг/КОН/г |
не более 2,5 |
Перекисное число, моль/кг |
не более 5 |
Содержание твердых триглицеридов, % при 20 ºС |
19-25 |
Твердость по Каменскому, г/см |
35-55 |
|
Термін зберігання: при ºС від 0 до +5 – 6 місяців.
Упаковка: маргарин упаковують в ящики з гофрованого картону, які мають мішки-вкладки з полімерних плівок.
Маса нетто: 20 кг.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Жирність | 82 % |
Виробник | АВІС |
Тип | Маргарини |
Вага | 20000 г |
Країна виробник | Україна |
Ціна за 1 кг | 32 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 82 грн/кг
- Мінімальне замовлення: 20 кг