Суха порошкоподібна желейна глазур "АСТРІ ГЕЛЬ" ТМ Солес 12,5кг ТОВ АСТРІ (Україна)
300 ₴/кг
Мінімальне замовлення — 12.5 кг
- Під замовлення
- Тільки оптом
Суха суміш для жування фруктових та інших різновидів тортів, фруктових тарталеток, покриття фруктів та ін.
Призначення: використовується для жування фруктових та інших різновидів тортів, фруктових тарталеток, покриття фруктів, які йдуть на прикрасу кремових тортів і десертів тощо.
Дозування: Астри ГЕЛЬ — 100 г, 400 г цукру, 1000 г води або фруктового соку.
Спосіб приготування: Астри ГЕЛЬ змішати із сахором і розчинити в киплячій воді. Піна, яка утворилася на поверхні желе, необхідно зняти за допомогою серветки або накрити гаряче желе кришкою (конденсат прибере піну). Не кип'ятити довго!
Переваги:
— застосування: Дуже зручне під час використання для покриття виробів. Після використання желе може бути розігріте повторно. Залі може бути приготоване в мікрохвильовій печі. Приготовлене желе рідкої консистенції, тому дає змогу покривати вироби тонким шаром, що дає економію продукту;
- якості: швидко застигає, стійке до кислого середовища, прозоре желе з легким фруктовим смаком, готове желе добре утримує вологу, стійкий до нарізання. Кількість цукру, який вноситься під час приготування желе, може змінюватися. Фрукти, покриті гелем, не окиснюються. Зберігає блиск після застигання.
Умови зберігання: У сухому прохолодному місці, у закритому пакованні.
Термін зберігання: 12 місяців.
Паковання: Паперові багатошарові мішки масою по 12,5 кг.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Виробник | Астрі |
- Ціна: 300 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 12.5 кг