Порошок яєчний, мішок 20 кг
Яєчний порошок – концентрований харчовий продукт, виготовлений із курячих яєць. Білки і жовтки змішуються, отриману масу проціджують і сушать при високих температурах. В результаті виходять дрібні гранули світло-жовтого кольору, які швидко розчиняються у воді.
Сфера застосування
Яєчний порошок незамінний при приготуванні кондитерських виробів, різних соусів, майонезу і ковбас. Продукт успішно використовується як на виробництві, так і в домашніх умовах. Для господарок, які регулярно роблю випічку або страви з великим вмістом яєць це справжня знахідка! Не потрібно регулярно ходити в магазин або закупити великі партії яєць, які займають багато місця при зберіганні і швидко зникають. Також яєчний порошок часто беруть з собою туристи для швидкого приготування омлетів в польових умовах.
Особливості та переваги яєчного порошку
Яєчний порошок такий самий поживний і корисний, як натуральні курячі яйця, що дозволяє отримати природний колір і смак готового продукту. Меланж зберігає всі корисні вітаміни А, Е, В і мікроелементи– бета каротин, магній, натрій, фтор, калій, кальцій. Середні показники калорійності – 540 Ккал на 100 грам сухого продукту.
Використання сухої суміші значно економить час, особливо при готуванні великих партій продуктів.
Головні переваги яєчного порошку:
● Зберігається довше, ніж свіжі яйця.
● Натуральний склад, без сторонніх домішок і харчових барвників.
● Зручність у використанні – для сухого продукту не потрібні особливі умови зберігання і транспортування.
● Зниження обсягу ручної праці.
Використання яєчного порошку дозволяє знизити собівартість готового продукту. В середньому 1 кілограм. сухої суміші замінює близько 90 яєць. Вартість продуктів на ринку може змінюватись, в залежності від сезону. Якщо ви купили яєчний порошок оптом, то можна не боятися ніяких подорожчання.
Завдяки великій кількості жиру, сухий продукт швидко розчиняється у воді. Щоб отримати готову для подальшого використання суміш, потрібно розчинити порошок у воді в співвідношенні 1 до 4.
Зберігання
Яєчний порошок потрібно зберігати в сухому місці при оптимальній температурі 20 градусів і вологості не більше 75%. Термін зберігання – 6 місяців. При температурі не вище +2 градуси зберігати яєчний порошок можна до року.
Купівля яєчного порошку за вигідною ціною
Купить яичный порошок оптом в количестве от 20 килограмм можно в интернет-магазине “Владлен”. Компания специализируется на продаже лучших ингредиентов для кондитерского, хлебного, ресторанного бизнеса. Доставка осуществляется по всей Украине. Мы предлагаем качественный продукт, приготовленный в соответствии со всеми санитарными нормами. Цена указана за килограмм.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 20000 г |
Виробник | БЕТ |
Тип продукції | Яєчний порошок |
- Ціна: 360 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 20 кг