Продавець ВЛАДЛЕН розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1005 відгуків
+380 (95) 401-55-50
Кращі інгірідієнти для кондитерського, хлібного та ресторанного бізнесу
Кошик
Топ продаж

Солод житній ферментований мелений екстратемний ТМ Еко-Малт (Україна)

68 ₴/кг

Мінімальне замовлення — 50 кг

Мінімальна сума замовлення на сайті — 220 грн

  • В наявності
  • Тільки оптом
Солод житній ферментований мелений екстратемний ТМ Еко-Малт (Україна)
Солод житній ферментований мелений екстратемний ТМ Еко-Малт (Україна)В наявності
68 ₴/кг
+380 (95) 401-55-50
Vodafone
+380 (95) 401-55-50
Vodafone
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

Житній солод застосовують для виготовлення хлібного квасу, і деяких чорних сортів хліба.

Солод ферментований (томлений) застосовують для виготовлення квасу й хліба.

РЖАНИЙ СОЛОД ЕКСТРА ТЕМНИЙ ТМ ЕКО-МАЛТ

Традиційний метод виробництва в поєднанні із сучасним високотехнологічним обладнанням дає змогу отримувати продукт найвищої якості.

Контроль якості

Зерно проходить суворий лабораторний контроль в атестованому лабораторії, обладнаній сучасними приладами контролю якості. Фахівці лабораторії солоду та солодового виробництва контролюють усі стадії виробництва від приймання зерна до випуску готової продукції.

Виробництво

Рятний солод виготовляється з жита в процесі солодового виробництва, який містить у собі використання природних процесів у зерні. Виробництво житнього солоду складається з таких стадій: підготовка зерна жита, замочування, пророщування, ферментація (томлення), сушіння, розмелювання та зберігання.

Барабанна технологія дає змогу виробляти якісніший солод, ніж солод, виготовлений ящиковим способом. У барабані легше регулювати температурний режим, солод краще перемішується, волога та тепло розподіляються рівномірно, завдяки чому колір і аромат накопичуються інтенсивніше. Ворошення зерна досягається обертанням самих барабанів, зерно впорається й не травмується.

За фізико-хімічними показниками житній солод відповідає вимогам ГОСТ 

РЖАНИЙ СОЛОД  ЕКО-МАЛТ натуральний продукт найвищої якості

Солод житній — першокласна сировина для:

  • хлібопічення;
  • концентрату квасного сусла;
  • солодових екстрактів і поліпшувачів;
  • темних сортів пива;
  • безалкогольних напоїв;
  • дитячого та дієтичного харчування;
  • фармацевтичних препаратів;
  • виробництва дріжджів.

Застосування в хлібопічності

Солод житній ферментований — поліпшувач органолептичних переваг хліба заварних сортів. Надає хлібу ароматний запах, пряний житньо-солодовий медовий смак і насичений колір м'якуша.

Солод житній неферментований використовується в хлібопічності як натуральний оцухарювальний продукт. Входить до рецептури пряників, печива, снеків та інших кондитерських виробів.

Користь житнього солоду

«Рожь надає сили та допомагає випрямитися» — так Дреси наші предки про жита.

Виняткова цінність пророслого зерна в тому, що на момент проростання в ньому проходять процеси, закладені природою для продовження роду, накопичується вся енергія зерна, у кілька разів підвищується вміст вітамінів.

Наш солод — живий. Містить білки, жири, вуглеводи, клітковину, каротин і цілу низку корисних вітамінів, як-от: B, B1, B2, C, E, PP, а також мінеральні речовини та мікроелементи.

Вигода хлібопіку

Ряної солод ЕКО-МАЛТ дає змогу скоротити дозування штучних поліпшувачів і дорогих ферментних добавок, тому що має низку їх властивостей:

  • збільшує водопоглинання тіста;
  • забезпечує гарну еластичність тіста;
  • покращує структуру м'якуша хліба;
  • сприяє тривалому зберіганню хлібобулочних виробів у свіжому вигляді.

Характеристики
Основні
Вага1000 г
ВиробникB&B
Країна виробникУкраїна
Тип закваскиДля хліба
Інформація для замовлення
  • Ціна: 68 ₴/кг
  • Мінімальне замовлення: 50 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner