Солод житній ферментований мелений екстратемний ТМ Еко-Малт (Україна)
68 ₴/кг
Мінімальне замовлення — 50 кг
Мінімальна сума замовлення на сайті — 220 грн
- В наявності
- Тільки оптом
Житній солод застосовують для виготовлення хлібного квасу, і деяких чорних сортів хліба.
Солод ферментований (томлений) застосовують для виготовлення квасу й хліба.
РЖАНИЙ СОЛОД ЕКСТРА ТЕМНИЙ ТМ ЕКО-МАЛТ
Традиційний метод виробництва в поєднанні із сучасним високотехнологічним обладнанням дає змогу отримувати продукт найвищої якості.
Контроль якості
Зерно проходить суворий лабораторний контроль в атестованому лабораторії, обладнаній сучасними приладами контролю якості. Фахівці лабораторії солоду та солодового виробництва контролюють усі стадії виробництва від приймання зерна до випуску готової продукції.
Виробництво
Рятний солод виготовляється з жита в процесі солодового виробництва, який містить у собі використання природних процесів у зерні. Виробництво житнього солоду складається з таких стадій: підготовка зерна жита, замочування, пророщування, ферментація (томлення), сушіння, розмелювання та зберігання.
Барабанна технологія дає змогу виробляти якісніший солод, ніж солод, виготовлений ящиковим способом. У барабані легше регулювати температурний режим, солод краще перемішується, волога та тепло розподіляються рівномірно, завдяки чому колір і аромат накопичуються інтенсивніше. Ворошення зерна досягається обертанням самих барабанів, зерно впорається й не травмується.
За фізико-хімічними показниками житній солод відповідає вимогам ГОСТ
РЖАНИЙ СОЛОД ЕКО-МАЛТ натуральний продукт найвищої якості
Солод житній — першокласна сировина для:
- хлібопічення;
- концентрату квасного сусла;
- солодових екстрактів і поліпшувачів;
- темних сортів пива;
- безалкогольних напоїв;
- дитячого та дієтичного харчування;
- фармацевтичних препаратів;
- виробництва дріжджів.
Застосування в хлібопічності
Солод житній ферментований — поліпшувач органолептичних переваг хліба заварних сортів. Надає хлібу ароматний запах, пряний житньо-солодовий медовий смак і насичений колір м'якуша.
Солод житній неферментований використовується в хлібопічності як натуральний оцухарювальний продукт. Входить до рецептури пряників, печива, снеків та інших кондитерських виробів.
Користь житнього солоду
«Рожь надає сили та допомагає випрямитися» — так Дреси наші предки про жита.
Виняткова цінність пророслого зерна в тому, що на момент проростання в ньому проходять процеси, закладені природою для продовження роду, накопичується вся енергія зерна, у кілька разів підвищується вміст вітамінів.
Наш солод — живий. Містить білки, жири, вуглеводи, клітковину, каротин і цілу низку корисних вітамінів, як-от: B, B1, B2, C, E, PP, а також мінеральні речовини та мікроелементи.
Вигода хлібопіку
Ряної солод ЕКО-МАЛТ дає змогу скоротити дозування штучних поліпшувачів і дорогих ферментних добавок, тому що має низку їх властивостей:
- збільшує водопоглинання тіста;
- забезпечує гарну еластичність тіста;
- покращує структуру м'якуша хліба;
- сприяє тривалому зберіганню хлібобулочних виробів у свіжому вигляді.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | B&B |
Країна виробник | Україна |
Тип закваски | Для хліба |
- Ціна: 68 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 50 кг