Продавець ВЛАДЛЕН розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
948 відгуків
+380 (95) 401-55-50
Кращі інгірідієнти для кондитерського, хлібного та ресторанного бізнесу
Кошик

Хлібопекарські поліпшувачі ТМ Витапан

ТМ «ВИТАПАН» - це розробки Інноваційного центру хлібопечення «Хлібний дім», призначені для хлібопекарського та кондитерського виробництва. Лінія продуктів створювалася з урахуванням якості саме українського хлібопекарського сировини, а також існуючих на підприємствах технологій і обладнання.

 

Продукція під ТМ «ВИТАПАН» відповідає вимогам чинних нормативних документів і при постачанні супроводжується документами, що підтверджують її якість та безпеку.

 

Споживачами продукції під ТМ «ВИТАПАН» є міні-пекарні, мережі супермаркетів та найпотужніші хлібокомбінати.

 

Добавки «ВИТАПАН» це:

• професійні рішення;

• ідеально підібраний ферментний комплекс;

• жорсткі вимоги до сировини та інгредієнтів;

• економічність та ефективність;

• відмінний результат.

в виде галереив виде списка

Покращувачі "ВИТАПАН"® забезпечують: 

- збільшення водопоглотительной здатність борошна; 
- поліпшення реологічних властивостей тіста, полегшення його механічної обробки; 
- сприяння швидкому формуванню структури тіста і прискорення його бродіння; 
- збільшення об'єму виробів, поліпшення структури пористості і еластичність м'якушки; 
- гладку поверхню і рівномірну золотистого забарвлення кірки; 
- поліпшення смаку і аромату готових виробів; 
- уповільнення процесу черствіння; 
- продовження терміну зберігання хліба.


10.jpg
Призначення: комплексний хлібопекарський поліпшувач для виробництва булочних виробів. 
Дозування: 0,2-0,5% від маси борошна. 
  
zdoba_r.jpg
Призначення: комплексний хлібопекарський поліпшувач для виробництва здобних булочних та листкових виробів. 
Дозування: 0,2-0,5% від маси борошна. 

universal_r.jpg 
Призначення: універсальний комплексний хлібопекарський поліпшувач для виробництва пшеничних сортів хлібобулочних виробів. 
Дозування: 0,2-0,5% від маси борошна. 

universal-plus_r.jpg 
Призначення: універсальний комплексний хлібопекарський поліпшувач для виробництва пшеничних сортів хлібобулочних виробів. 
Дозування: 0,1-0,3% від маси борошна. 

intensyv_r.jpg
Призначення: комплексний хлібопекарський поліпшувач для виробництва пшеничних сортів хліба і низькорецептурних булочних виробів. Рекомендується для прискорених способів приготування тіста. 
Дозування: 0,1-0,3% від маси борошна. 

klasyk_r.jpg 
Призначення: комплексний хлібопекарський поліпшувач для виробництва пшеничних сортів хліба і низькорецептурних булочних виробів. Рекомендується для класичних технологій з тривалим бродінням. 
Дозування: 0,1-0,3% від маси борошна. 

antyrop_r.jpg 
Призначення: хлібопекарський поліпшувач для запобігання та боротьби з картопляною хворобою хліба. 
Дозування: 0,1-0,5% від маси борошна. 

anturop_plus_r.jpg  
Призначення: засіб для запобігання і боротьби з картопляною хворобою хлібобулочних виробів. 
Дозування: 0,07 - 0,3% від маси борошна. 

extra_r.jpg 
Призначення: поліпшувач-підкислювач для виробництва житньо-пшеничних сортів хлібобулочних виробів. 
Дозування: 0,3 - 1,5% від маси борошна. 

super_r.jpg
Призначення: універсальний хлібопекарський поліпшувач для виробництва пшеничного і житньо-пшеничних сортів хлібобулочних виробів. Рекомендується застосовувати при переробці борошна з низьким вмістом клейковини. 
Дозування: 0,5 - 2% від маси борошна. 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner