Безбарвний прозорий сироп із високою в'язкістю й середнім рівнем підсолодженості.
Паковання: Пластикове відро — 1 кг.
Склад: Глюкозний сироп — 100%.
Глюкозний сироп використовується як основна сировина кондитерського виробництва, виконує роль антикристалізатора та підсолоджувача.
Через високу поживність глюкозний сироп широко застосовується під час виробництва різних харчових продуктів:
• у кондитерському виробництві сприяє прискоренню процесу рекристалізації цукрози, тому є ідеальним компонентом для виробництва помадних цукерок, багатьох «м'яких» кондитерських виробів
• в хлібопекарній промисловості застосовувати під час виробництва пряників і різних сортів хліба, покращуючи якісні характеристики напівфабрикатів, збільшуючи термін зберігання готових виробів.
• має високі консервувальні та зцілювальні характеристики, що дає змогу успішно застосовувати її в пивоварні, виноробстві та консервній промисловості.
• сприяє підвищенню розчинності сахарози, у такий спосіб роблячи її незамінним продуктом під час виробництва повидла, варення, джемів: кінцева продукція набуває великої в'язкості, і термін її зберігання неабияк збільшується.
• в молочній промисловості крохмальна патока може застосовуватися під час виготовлення заморожених десертів і морозива, оскільки вона забезпечує властивість зниження точки замерзання молочних сумішей.
Зберігання: Термін зберігання 12 місяців.
Технологія приготування: Для приготування бульбашкової карамелі рівномірно розподілити глюкозу шаром 2-3 мм на силіконовому килимку. За допомогою барвника надати бажаний колір глюкозному сиропу. Підвербнути теплове оброблення за температури 200 °C упродовж 5-10 хвилин.
Енергетична цінність, на 100 г. - 312 кКал.
Переваги:
- Високі якісні характеристики: точний вуглеводний склад продукту, чистий, прозорий сироп, не має присмаку.
- Гарна розчинність у воді.
- Приємні солодкі смакові відчуття під час споживання.
- Якість солодкості практично ідентична якості солодкості цукрози.
- Щодо біологічної цінності набагато перевершує цукор.
- Знижує калорійність продукту.
- Покращує якісні показники напівфабрикату та готових виробів.
- Збільшує термін зберігання готової продукції.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Україна |
Тип | Вагові |
Вид кондитерських виробів | Кондитерський декор |
- Ціна: 115 ₴/кг