Продавець ВЛАДЛЕН розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
951 відгук

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (95) 401-55-50
Кращі інгірідієнти для кондитерського, хлібного та ресторанного бізнесу
Кошик

Сироп глюкози 1 кг (Україна)

115 ₴/кг

Мінімальна сума замовлення на сайті — 220 грн

  • В наявності
Сироп глюкози 1 кг (Україна)
Сироп глюкози 1 кг (Україна)В наявності
115 ₴/кг
+380 (95) 401-55-50
Vodafone
+380 (95) 401-55-50
Vodafone
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

Безбарвний прозорий сироп із високою в'язкістю й середнім рівнем підсолодженості.

Паковання: Пластикове відро — 1 кг.

Склад: Глюкозний сироп — 100%.

Глюкозний сироп використовується як основна сировина кондитерського виробництва, виконує роль антикристалізатора та підсолоджувача.

Через високу поживність глюкозний сироп широко застосовується під час виробництва різних харчових продуктів:

• у кондитерському виробництві сприяє прискоренню процесу рекристалізації цукрози, тому є ідеальним компонентом для виробництва помадних цукерок, багатьох «м'яких» кондитерських виробів

• в хлібопекарній промисловості застосовувати під час виробництва пряників і різних сортів хліба, покращуючи якісні характеристики напівфабрикатів, збільшуючи термін зберігання готових виробів.

• має високі консервувальні та зцілювальні характеристики, що дає змогу успішно застосовувати її в пивоварні, виноробстві та консервній промисловості.

• сприяє підвищенню розчинності сахарози, у такий спосіб роблячи її незамінним продуктом під час виробництва повидла, варення, джемів: кінцева продукція набуває великої в'язкості, і термін її зберігання неабияк збільшується. 

• в молочній промисловості крохмальна патока може застосовуватися під час виготовлення заморожених десертів і морозива, оскільки вона забезпечує властивість зниження точки замерзання молочних сумішей.

Зберігання: Термін зберігання 12 місяців.

Технологія приготування: Для приготування бульбашкової карамелі рівномірно розподілити глюкозу шаром 2-3 мм на силіконовому килимку. За допомогою барвника надати бажаний колір глюкозному сиропу. Підвербнути теплове оброблення за температури 200 °C упродовж 5-10 хвилин.

Енергетична цінність, на 100 г. - 312 кКал.

Переваги:

- Високі якісні характеристики: точний вуглеводний склад продукту, чистий, прозорий сироп, не має присмаку.

- Гарна розчинність у воді.

- Приємні солодкі смакові відчуття під час споживання.

- Якість солодкості практично ідентична якості солодкості цукрози.

- Щодо біологічної цінності набагато перевершує цукор.

- Знижує калорійність продукту.

- Покращує якісні показники напівфабрикату та готових виробів.

- Збільшує термін зберігання готової продукції.

Характеристики
Основні
Вага1000 г
Країна виробникУкраїна
ТипВагові
Вид кондитерських виробівКондитерський декор
Інформація для замовлення
  • Ціна: 115 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner