Рідкісна сучасна людина, яка цікавиться здоровим харчуванням, пройде повз таке твердження: «Якщо приправляти м'ясо свіжим або сушеним орегано, можна знизити кількість канцерогенів під час смаження м'яса». Так стверджують вчені. Крім того, на їхню думку, орегано вбиває кишкову паличку, яка міститься в м'ясі. А для тих, хто любить страви з овочів, ця пряність просто знахідка.
В Італії орегано є незамінною приправою для традиційних страв — піци, запіканок, риби, супів (зокрема томатних). Чудово гармонує з грибами, шинкою, сиром і помідорами. Італійські кухарі часто використовують її в стравах із макаронів. Орегано використовують під час приготування різних супів, страв із птиці, дичини, яєць, квасолі, грибів, шашликів, ковбаси, паштетів, картоплі та морепродуктів. Ним ароматизують різні соуси та маринади, а також пиво, оцет, олія. У кавказькій та білоруській кухні орегано кладуть під час солення грибів і огірків. У Сибіру додають у начинку для пирогів, у поєднанні з м'ясом, сиром, яйцями.
Орегано ідеально поєднується з розмарином, базиліком, чорним перцем і майораном.
Паковання: зип-лок пакет
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Орегано (материнка) |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 50 г |
- Ціна: 15 ₴