Продавець ВЛАДЛЕН розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
947 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (95) 401-55-50
Кращі інгірідієнти для кондитерського, хлібного та ресторанного бізнесу
Кошик
Топ продаж

Какао порошок Barry Callebaut алкалізований (повножирний) 22-24% 500 г

270 

  • В наявності
Какао порошок Barry Callebaut алкалізований (повножирний) 22-24% 500 г
Какао порошок Barry Callebaut алкалізований (повножирний) 22-24% 500 гВ наявності
270 
+380 (95) 401-55-50
Vodafone
+380 (95) 401-55-50
Vodafone
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

Какао-порошок алкалізований (напівнічний) 22-24% Barry Callebaut

Какао дуже корисний і водночас смачний напій. Йому віддають перевагу багато сучасних людей. З нього готують такі популярні ласощі, як шоколад.  Але найчастіше використовують для приготування солодкого шоколадного напою. Це якісний продукт, що відповідає всім європейським вимогам. 

Продаж какао порошку Barry Callebaut відбувається не тільки в роздріб, а й гуртом. Фірма готова налагодити його безперебійні постачання в необхідній кількості кондитерським цехам, ресторанам, виробникам тортів і іншої продукції для ласунів.

Характеристики продукту

Пропонований нами какао порошок має класичний колір темного шоколаду. Він швидко розчиняється навіть у теплій воді та молоці. Смак приготованого з нього напою м'який, ніжний, вишуканий. Порошок розчиняється повністю, не залишаючи на дні чашки осаду. 

Виробляють його з натуральних какао-бобів вищого ґатунку, які виростають у Західній Африці. Дуже дрібний їх помел дає змогу досить швидко змішувати порошок із різними основами без утворення грудочок. Спеціальні технології забезпечують йому тривалий термін зберігання без втрати своїх властивостей. Він не має жодних шкідливих для людини хімічних добавок.

 Навіщо часто він використовується?

  • приготування гарячих напоїв;
  • надання особливого смаку, аромату та кольору різним мусам, кремам, молочним сумішам;
  • виробництва шоколаду та інших солодощів;
  • посипки кондитерських виробів і цукерок.                                

Оригінальне паковання: мішок 25 кг

Характеристики
Основні
ВиробникBarry Callebaut
Країна виробникГолландія
ТипКакао-порошок
Вага500 г
УпаковкаПакет
Жирність24 %
Інформація для замовлення
  • Ціна: 270 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner